Tree of Savior Forum

Polish Community - Sława nam!

Sława Wędrowcy!

Witam wszystkich. Jestem Balien, uczę się i wkrótce pewnie skończę. Co będę robił potem to się zobaczy. Jednak na pewno będę brał czynny udział we wszelkiego typu testach (Gdy już się tam dostanę). Liczę w takim razie na narodowe zbiegowisko czy może nawet gildie (zapewne ktoś i tak założy coś takiego o nazwie Husaria - so obvious). Zostawcie po sobie ślad w temacie, zobaczmy ilu naszych już dotarło na łamy owego forum. Stworzył już ktoś “Polską stronę ToS”? Podrzućcie wszelkie przyjazne naszej mowie linki jeżeli na takowe natraficie. Może ktoś złapie kilka osób do pomocy przy takowych projektach/forach.
ToS Hype is real.

Balien - starożytny europejski smok.

I thought dragons spoke in Skyrim-ish… go figure.

1 Like

Zażegnąć pragnę Twą myśl mylną Sharp. :wink:

Witaj Balien :wink:
Hype jest bardzo duży xD

Witaj Arbuz, czemu away? ;]

często afcze i tak wyszło :stuck_out_tongue:

Wiadomo już jaki jest tutaj maksymalny lvl ?

W okolicach 150? Niestety nie orientuje się w tej kwestii (cóż, i tak będzie cap na IBT)

Niby lokacje według mapy są nawet na 581lvl więc nie wiem własnie xD

Myślę że 300 to dobry cap. No ale zobaczymy jak daleko będą ciągnęli “rozwijanie contentu”:

Patch 4.20 - Level cap 1000! 40 new classes, 80 new locations, free puff puff pass for everyone.

Czołem! Na fali ostatniego rozrzewnienia Ragnarokiem przypadkiem wpadłem na trop ToSa. Troszeczkę przyglądałem się paru filmikom i CBT-om i gra zapowiada się interesująco :slight_smile:

Mam nadzieję, że twórcy podołają wyzwaniu i wysoko podniesionej poprzeczce! Sądzę, że Polaków chętnych wypróbowania ToSa jest całkiem sporo, tyle że przez ograniczenie społeczności po upadku RO powoduje, że wieści troszkę wolniej się rozchodzą :wink:

Witaj Stalowy :wink: mam również nadzieje że powiadomiłeś też kumpli o tej grze xD

Dawne kontakty się pourywały przez lata nieaktywności :slight_smile: Mam nadzieję, że parę starych znajomych uda mi się w TOSie znaleźć :wink:

Witaj @Stalowy , Oby udało się nam zbić w Polską kupę i z takim zapleczem wbijać setki poziomów :slight_smile:

TroszQ pusto. Cóż, zawsze międzynarodowa gildia zostaje dobrym wyjściem.

Hejka,
Któryś z Polaków również dostał się do Closed Bety?
Można zrobić pierwsze próbne party i wspomóc się wzajemnie w pierwszym kontakcie z grą.

Paru się chyba znajdzie, ja na pewno się załapałem.

Wszystkich zainteresowanych wspólnym graniem zapraszamy na nasz profil na facebooku http://www.facebook.com/treeofsaviornova gdzie będziemy na bieżąco informować was o wszystkich aktualnych informacjach ze świata Tree of Savior!